Full Service

Onze werkwijze

01.

Verkenning

We komen graag naar jou voor een gezellige babbel en om te horen wat je wilt verwezenlijken. In deze fase filosoferen we graag met je mee om zo tot leuke ideeën te komen. Daarnaast geven we je de gepaste feedback door onze jarenlange ervaring.
02.

Coördinatie & prijsbepaling

Ons team zal jouw projectaanvraag uitsturen naar onze uitgekozen partners. Zij kunnen ons een competitieve prijs aanbieden aan de hoogst mogelijke kwaliteit.
03.

we bespreken onze offerte voor u

Na enkele dagen mag je onze offerte in je bus verwachten. We bespreken ze graag met jou persoonlijk. We geven jouw project ook een persoonlijke begeleiding van a tot z. Indien er nog aanpassingen moeten gebeuren, voeren we die direct uit. We willen niets anders dan de beste service geven aan onze klanten.
04.

WE GAAN SAMEN IN ZEE

Order? Bedankt voor je order! Ons team zal er persoonlijk op toezien dat jouw project tot een goed einde komt.
05.

WIJ LEVEREN UW PRODUCTEN

Je producten worden afgeleverd! We horen graag of je tevreden bent met het afgeleverde product. Niet tevreden? Dan staat de verkoopdienst klaar om meteen bij jou langs te komen en het probleem te bespreken en op te lossen. BESTinGraphics houdt er niet van om een product af te leveren waarmee de klant niet tevreden is.
06.

SAMENWERKING OP LANGE TERMIJN

We staan altijd ter beschikking om je bij toekomstige projecten verder te adviseren.

Ontdek de mogelijkheden voor uw project

 • 1
  U heeft interesse in één van onze diensten, en u wilt graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw project.
 • 2
  U vult hiernaast uw gegevens in. Het is hierbij belangrijk dat u alle velden invult om zo een correcte bezorging te garanderen.
 • 3
  Eenmaal wij uw aanvraag ontvangen hebben contacteren wij u om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.
 • 4
  Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren wij naar uw wensen, en geven u daarbij gratis advies betreffende de mogelijkheden.
 • 5
  Na ons kennismakingsgesprek maken wij voor u een vrijblijvend voorstel op, waarna u weloverwogen kan beslissen of u met ons in zee wilt gaan.

Een vrijblijvende kennismaking