Skip links

Geschiedenis van BESTinGraphics

BESTinGraphics, het vroegere Vestagraphics (°2002), bestaat al meer dan 15 jaar en is uitgegroeid tot een betrouwbare, toonaangevende partner voor een breed gamma aan drukwerk. Onze ervaring, passie en kwaliteit hebben ervoor gezorgd dat BESTinGraphics een begrip is geworden. Hierbij leggen we de nadruk op partnership in een lange termijn samenwerking.

Wat we doen

Uniek concept

Het unieke concept van BESTinGraphics is de verbondenheid met zijn productie-units.  Alle partners waar geproduceerd wordt, zijn betrouwbare bedrijven die stuk voor stuk zeer nauw en trouw samenwerken. Heel de communicatie flow en opvolging vindt plaats op ons kantoor te Beerse.

Voor onze klanten bieden wij een uitgebreid aanbod aan door onze internationale partners die elk hun eigen specialiteit hebben.

BESTinGraphics werkt internationaal, gaande van Zweden en Rusland, tot Duitsland en Frankrijk. Onze home market is België en Nederland. Onze klanten zijn hoofdzakelijk uitgevers en bedrijven uit de industrie, eveneens voor particulieren staan we klaar! Bij BESTinGraphics krijgen alle projecten (groot of klein) de passie die ze verdienen.

Warm team

Wanneer je een samenwerking aangaat met ons kom je in contact met één van onze medewerkers.

Stephan, een voormalige uitgever, is een ervaren rot in de druksector. Door zijn voormalige ervaring als uitgever, weet hij precies wat een uitgever nodig heeft.

Zijn zoon Didier, de enthousiaste verkoper die je warm maakt voor elk project, staat altijd voor je klaar voor een inspirerende babbel.

Met Brigitte & Celestine maken zij het team compleet die jullie project intern verder opvolgt. Samen zorgen ze voor de hechte familiale sfeer die BESTinGraphics onderscheidt van zijn concurrenten.

Ons team

Stephan Beyens

Stephan Beyens

Zaakvoerder

stephan.beyens@bestingraphics.be

+32 475/92.01.72

Verantwoordelijk sales:

Zweden – Denemarken – Duitsland – Frankrijk – Luxemburg – Zwitserland

Didier Beyens

Didier Beyens

Sales en Marketing

didier.beyens@bestingraphics.be

+32 478/72.92.87

Verantwoordelijk sales:

België – Nederland – UK

Brigitte Dupon

Brigitte Dupon

Commercieel assistente

brigitte.dupon@bestingraphics.be

+32 479/87.07.11

Celestine Wille

Celestine Wille

Commercieel assistente

celestine.wille@bestingraphics.be

+32 496/97.70.38

Bekijk onze cases