Skip links

Geboren om te falen

Kennismaking en een persoonlijke aanpak

De Klant

Uitgeverij Bubbel is een nieuwe uitgeverij dat nog maar net opgestart is. Zij willen hun eerste boek uitbrengen en kwamen in contact met ons.

De Uitdaging

De nieuwe uitgeverij Bubbel was op zoek naar een geschikte drukkerij die voldeed aan de wensen om hun eerste boek ‘Geboren om te falen’ te laten drukken. Het was een belangrijke zoektocht omdat dit de eerste uitgave was van de uitgeverij.

Uitgeverij Bubbel bezorgde ons een technische fiche van het boek dat gedrukt moest worden en verwachtte hiervoor een offerte in ruil.

Onze Oplossing

Bij BESTinGraphics hechten wij veel waarde aan communicatie en advies. Wij sturen niet zomaar offertes op. Daarom stelden we voor om een afspraak te maken voor een persoonlijk  gesprek. Zo konden we de technisch fiche van het boek samen overlopen en door onze jarenlange ervaring advies geven op technisch vlak.

In het gesprek met de uitgeverij hebben we geluisterd naar wat ze wilden bereiken in het uitgeverijen vak. Het is voor ons belangrijk dat wij hun klant goed begrijpen zodat we advies op maat kunnen geven.

Na de kennismaking bespraken we de technische fiche voor het juiste formaat, het juiste papier en eventueel een leuke toevoeging die zij graag wensten.

Tot slot maakten we een aantrekkelijke prijs op die competitief was in de markt. Uiteindelijk hebben we het project mogen uitvoeren omdat de klant onze persoonlijke aanpak apprecieerde. Later werd duidelijk dat de uitgeverij tientallen drukkerijen had aangeschreven en dat BESTinGraphics de enige was die een persoonlijke afspraak maakte.

Het resultaat

Het boek ‘Geboren om te falen’ was niet het grootste project, maar toch neemt BESTinGraphics de tijd en de moeite om ook dit project als een groot project te behandelen.

Onze passie ligt nog steeds in projecten waar wij het verschil kunnen maken met ons technisch advies.

Samen aan de slag met jouw project?

Contacteer ons vrijblijvend