Skip links

Pop-up boek

Uniek project

De Uitdaging

Een reclamebureau klopt bij ons aan met de vraag om een uniek project te verwezenlijken voor hun klant. Het project gaat over 4 pop-up boeken te drukken waarin de realisaties van de klant ten toon worden gesteld. De klant is een projectontwikkelaar die verschillende villa’s bouwt in België.

De reden dat het reclamebureau bij ons terecht komt, is voor onze ervaring op technisch gebied én onze expertise in het digitaal drukwerk in lage oplage.

De pop-up boeken worden gebruikt als presentatie van de woningen op de jaarlijkse Batibouw beurs. Het is van groot belang dat de kwaliteit en afwerking “tiptop” in orde zijn zodat de klant met trots de boeken en zijn projecten kan tonen.

Onze Oplossing

We zijn meteen aan de slag gegaan met onze papierarchitect, een expert in het maken van pop-ups. Onze papierarchitect creëert voor elk boek de verschillende huizen in pop-up vorm. Dit gebeurt in een witte dummy uitvoering zodat het getoond kan worden en eventuele aanpassingen kunnen gebeuren vooraleer de definitieve versie wordt gedrukt en gemonteerd. Na de goedkeuring wordt elk stukje van het huis, de bomen, de banken, alle gevraagde details gedrukt en gemonteerd tot een mooi pop-up boek.

Van elk boek wordt er maar 1 exemplaar gemaakt. De omslag wordt afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardig linnen en een goud preeg.  Verder werd elk boek genaaid om de hoogwaardige kwaliteit en afwerking te garanderen.

Het resultaat

Tot onze grote verbazing wordt het boek niet alleen getoond op de beurs, maar heeft de finale klant foto’s genomen en deze in het groot afgebeeld op zijn stand op Batibouw.

Het resultaat mag gezien worden en de boeken zijn nog steeds tentoongesteld in de toonzaal van de ontwikkelaar.

Samen aan de slag met jouw project?

Contacteer ons vrijblijvend