Skip links

Start BestInGraphics: Een Reis door Passie en Toewijding


Date:
19 februari 2024
Client :
Liquid Themes

BestInGraphics, een familiaal bedrijf met een rijke geschiedenis en een voortdurende toewijding aan kwaliteit en service. In deze blog duiken we dieper in het verhaal achter de oprichting van BestInGraphics, voorheen bekend als Vestagraphics.Het Ontstaan van Vestagraphics in 2002

In 2002 bundelden drie gepassioneerde individuen, Philippe Versteylen, Jos Staes, en Stephan Beyens, hun krachten om Vestagraphics op te richten. Deze visionairs deelden een gemeenschappelijke liefde voor het boekenvak, wat de drijvende kracht en passie werd binnen hun activiteit.

Er was een verscheidenheid aan ervaring aanwezig binnen Vestagraphics. Philip Versteylen was de vroegere Commercieel Directeur van Brepols en had internationaal een arsenaal aan klanten. Jos Staes was de Commercial Manager van Brepols en ook hij had creatieve ideëen over het verder ontwikkelen van het verkopen van drukwerk.

Stephan Beyens had jarenlang gewerkt voor een Europese groep als boekbinderij specialist. Nadien heeft hij zijn strepen verdient in de uitgeverij wereld en zich opgewerkt tot CEO van Balloon Books, wat werd verkocht aan Dupuis.

Het was duidelijk dat er een perfecte match ontstond tussen deze 3 heren.

Echter, het pad naar succes was niet zonder verdriet. In 2006 verloor het team Philippe en in 2009 Jos. Ondanks deze verliezen zette Stephan Beyens met vastberadenheid het bedrijf voort onder de naam BestInGraphics. Zijn ongeëvenaarde toewijding aan het vak en het bedrijf hielp het groeien en bloeien.